Novi poraz Leskovčana, Dubočica izgubila od lidera

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2020, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Leskovčana, Dubočica izgubila od lidera

Kao i u prvom delu sezone, Dinamo je ponovo savladao rukometaše leskovačke Dubočice, a na svom terenu slavio je rezultatom 39:30. Nakon 18 kola ekipa iz Leskovca nalazi se na 5. mestu na tabeli i trenutno nije u društvu ekipa koje će igrati u plej-ofu, ali i dalje ima šanse da se nađe u doigravanju za titulu.

Leskovčani su od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << utakmice jurili rezultat, a prednost od 4 gola lider je imao već u 14. minutu (9:5). Probali su igrači Dubočice da se vrate u igru, a najbliži preokretu u prvom poluvremenu bili su 19. minutu kada su imali samo gol zaostatka (11:10).

Dobrom serijom Dinamo je ponovo došao na +4, a Dubočica nije mogla da stigne ovu razliku kojom je završeno prvo poluvreme (19:15).

Boljom igrom na početku drugog dela utakmice i golovima Stankovića, Mitrovića i Atanaskovića, Dubočica se rezultatski približila lideru (21:19), ali je Dinamo brzo uzvraćao golovima. Najviše golova na utakmici postigao Leskovčanin Atanasković, foto: ARKUS liga

Leskovčani su imali minus 5 u 54. minutu (34:29), a dobrom serijom Dinamo je došao je do prednosti od 9 golova 2 minuta pre kraja. Pogotke na obe strane imale su ekipe u poslednjem minutu, a Pančevci su ponovo slavili rezultatom 39:30.

Najviše pogodaka na utakmici postigao je Leskovčanin Andrija Atanasković koji je upisao 7 golova, ali je za igrača utakmice proglašen Pančevac Mladen Šotić koji je 6 puta pogodio mrežu.

Leskovčani u Pančevu nisu uspeli da dođu do novih bodova, pa posle 18 kola imaju 10 pobeda i 8 poraza.

Dubočica je trenutno 5. na tabeli, van društva koje vodi u plej-of.

Leskovčani u narednom kolu, na svom terenu, dočekuju ekipu iz Kikinde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.