Nekadašnji predsednik leskovačkog DSS izbačen iz stranke

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji predsednik leskovačkog DSS izbačen iz stranke

Zbog nepoštovanja stranačke discipline i odluka predsedništva, Demokratska stranka Srbije iz članstva je izbacila nekadašnjeg predsednika leskovačkog odbora Milana Stojkovića.

Osim kratke informacije da nije bio disciplinovan, DSS ne navodi konkretne razloge neslaganja i izbacivanja Stojkovića iz svojih redova. Ipak, podsećaju da su sadašnjoj vlasti opozicija i da će tako ostati.

Demokratska stranka Srbije jasno se deklariše kao opoziciona stranka sadašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vlasti SNS-a i SPS-a i nastaviće sa promocijom svog programa i svojih ideja o daljem razvoju Srbije - navodi se u saopštenju.

Stojković danas nije bio dostupan za komentar.

Podsetimo, Stojković je za predsednika Gradskog odbora DSS u Leskovcu izabran krajem decembra 2017. godine. Na toj poziciji bio je oko godinu, nakon čega je formiran privremeni odbor u ovom gradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

DS podržava Vučića u zaštiti ženskih prava i poziva ga da smeni nasilnike iz SNS

Izvor: Beta, 04.Apr.2019

Demokraska stranka (DS) poručila je danas da podržava napore predsednika Srbije Aleksandra Vučića da zaštiti ženska prava i pozvala ga da smeni "napasnike" iz redova Srpske napredne stranke (SNS) čiji je predsednik.DS je u saopštenju navela da očekuje da će Vučić u skladu sa zalaganjima i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.