Izvor: JUGpress.com, 07.Dec.2022, 10:45

Nebojša Stefanović bio u leskovačkom odboru SNS

LESKOVAC

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac posetio je juče član Predsedništva Nebojša Stefanović.

Zajedno sa predsednikom GrO Leskovac Goranom Cvetanovićem se obratio okupljenim funkcionerima, članovima i aktivistima, objavlejno je na sajtu ove stranke.

Navodi se da je Stefanović “izneo pozitivne utiske o radu GrO Leskovac i naglasio da uvek na izborima, bilo predsedničkim, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << parlamentarnim ili lokalnim uvek ostvari impresivne rezultate i naglasio da će uvek imati podršku za poboljšanje rezultata.

Istakao je važnost komunikacije sa ljudima. Kazao je da smatra da leskovački odbor i Jablanički okrug spadaju u pet najboljih u Srbiji.

Predsednik GrO Cvetanović je govorio o izborima za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca za koje je trenutno jedino Srpska napredna stranka predala liste i to za svih 139 mesnih zajednica.

Reč su na večerašnjem sastanku uzeli i predsednici Saveta, mesnih odbora, koordinatori…

Na kraju se Stefanović ponovo obratio i pohvalio organizaciju leskovačkog odbora te da se sa tim uvek sretao prilikom dolaska u Leskovac”, navodi se u objavi.

5

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.