Izvor: JUGpress.com, 19.Dec.2023, 01:16

Narodni pokret Srbije Leskovac se zahvaljuje građanima na poverenju

LESKOVAC

Poštovani sugrađani,

Zahvaljujemo vam se na poverenju koje ste nam ukazali na izborima. Svaki vaš glas za nas je pobednički i produbljuje naše uverenje da je promena moguća i sve izvesnija.

Narodni pokret Srbije nova je snaga na opozicionoj sceni koja je na izborima, za veoma kratak rok i bez medijske pompe, postigla značajan rezultat.

Nastupili smo u koaliciji Narodni pokret Srbije – Miroslav Aleksić – Za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovac Zajedno – dr Nenad Zdravković i zauzeli drugo mesto među sedam lista koje su se kandidovale na izborima za lokalni parlament, a najjača smo opoziociona snaga sa osvojenih 13,6% glasova i 10 odborničkih mandata.

Pokazali smo da rad, upornost i poštenje uvek budu zapaženi i nagrađeni. Naši odbornici će dati sve od sebe da budu valjani predstavnici u lokalnom parlamentu svih vas koji ste nam ukazali poverenje. Naše prostorije ostaju otvorene za sve simpatizere i buduće članove, na adresi Južnomoravskih brigada bb, Stari zanatski centar, lokal 27.

Čestitamo i koalicionim partnerima na izbornom rezultatu i zahvaljujemo na odličnoj saradnji. Nastavljamo zajedničku borbu za naš grad! navodi se u saopštenju koje potpisuje Povereništvo Narodnog pokreta Srbije – Leskovac. (kraj) saopštenje/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.