Napadnut posmatrač CESID-a na biračkom mestu u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2023, 15:28

Napadnut posmatrač CESID-a na biračkom mestu u Leskovcu

Posmatrača CESID-a verbalno je napao član biračkog odbora upravo na biračkom mestu 187 u Leskovcu, na kojem je u toku prepodneva primećena nepravilnost, a za koju su iz RIK-a saopštili da je ipak neosnovana.

Nakon što je posmatrač iz CESID-a primetio da članovi biračkog odbora ubacuju dodatne listiće u glasačku kutiju u leskovačkom selu Palojce, ta nepravilnost je prijavljena Gradskoj izbornoj komisiji, a oni i Republička izborna komisija su se oglasili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da nije bilo neregularnosti. Ipak, kanije se tamo dogodio incident, saopštili su na Tviteru iz CESID-a.

Na biračkom mestu 187 u Leskovcu naš posmatrač je verbalno napadnuta od strane člana biračkog odbora, o čemu će uskoro biti obavešten i MUP - stoji u njihovoj objavi.

❗Na biračkom mesto 187 u Leskovcu naš posmatrač je verbalno napadnuta od strane člana biračkog odbora, o čemu će uskoro biti obavešten i MUP.

Sve detalje o današnjim izborima možete pratiti u blogu uživo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Verbalno napadnut CESID-ov posmatrač u Palojcu

Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2023

LESKOVAC..CESID je saopštio da je na biračkom mesto 187 u Leskovcu u selu Palojce njigov posmatrač verbalno napadnut od strane člana biračkog odbora i da će o tome biti obavešten i MUP...Posmatrać CESID-a je na ovom bviračkom mestu prijhavio da članovi biračkog odbora ubacuju dodatne listiće...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.