Izvor: JUGpress.com, 11.Mar.2024, 18:16

Na vojnoj bazi JUG: Nebeski anđeli počistili OFK Topličanin

LESKOVAC-BUJANOVAC-PROKUPLJE-*VRANJE-VLAFIĆIN HAN-LEBANE-BOJNIK-VRANJSKA BANJA

Favorizovani OFK Topličanin iz Prokuplja prosto je zbrisan sa terena na vojnoj bazi ,,Jug” u meču sa fudbalerima Nebeskih anđela koji su do vrha napunili mrežu svog rivala koji je do nedavno bio u srpskoligaškom društvu.

U nastavku drugog dela prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << biće vrlo zanimljivih i krajnje neizvesnih ishoda, jer za šampionsku titulu pored Jedinstva iz Bošnjaca i SU Dinama Jug iz Vranja svoju šansu potražiće još i OFK Topličanin, OFK Morava iz Vladičinog Hana, a potajne nade imaju i Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja i Radan iz Lebana. Preostale ekipe moraće da vode brigu oko opstanka u zonskom stepenu takmičenja, jer reorganizacijom lige dolazi se do drastičnog smanjenja liga i baš zbog toga biće mnogo vatre i neizvesnosti u zoni ,,Jug”.

U ovom 19.kolu Radan je kao gost savladao sa 0:1 ekipu Gračanice, a vodeće Jedinstvo na svom terenu u Bošnjacu teškom mukom stiglo je do pobede od 3:2 u susretu sa ekipom Mineralca iz Vranjske banje. Gotovo da ništa ne funkcioniše kako treba u Vinarcu, jer fudbaleri Mladosti 1959 kao da su zaboravili da igraju fudbal, ili nemaju odgovarajući igrački kadar za zonski stepen takmičenja. Sramotan je poraz na svom terenu od 0:8 u meču sa ekipom Morave i Vladičinog Hana.

U Bojniku domaća Pusta reka sa 1.0 slavila je u susretu sa ekipom Svetlosti, dok je Jablanica iz Medveđe sa 4:2 poražena u Blacu od domaćeg Jastrepca. U susretu prvih komšija Plantaža je na svom terenu morala da prizna da je pobeda leskovačke Sloge od 1:2 potpuno zaslužena i da domaći fudbaleri imaju izuteno težak zadatak da od naredne sezone ne igraju u nižem stepenu takmičenja. U Gornjem Stopanju nije bilo iznenađenja u pogledu konačnog rezultata, domaće Jedinstvo sa 2:1 savladalo je nejaku ekipu Grackog. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.