Izvor: JUGpress.com, 27.Jan.2021, 18:18

Na teritoriji Jablaničkog okruga 29 pozitivnih, vakcinisano 9996 osoba

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEDJA

U poslednja 24h sata od 208 rezultat za Jablanicki okrug, od toga za grad Leskovac 129, koji su stigli iz niških laboratorija, 29 rezultata je sa pozitivnim nalazom.

Od toga 14 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 5 sa teritorije opštine Vlasotince, 6 sa teritorije opštine Lebane i 4 osobe sa teritorije opstine Medveđa.

Struktura:

17 zaposlenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 7 nezaposlenih osoba, 2 penzionera, 2 učenika i jedan student.

Trenutno se čeka iz laboratorija 44 rezultata sa Jablanickog okruga za uzorke koji su uzorkovani u ZZJZ Leskovac, Opstoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Od pocetka imunizacije na teritoriji Jablaničkog okruga vakcinisano je 9996 osoba , što predstavlja obuhvat vakcinacije od 5,03 %.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.