Na prvom sajmu cveća i meda u Leskovcu više zaposlenih u javnom sektoru nego izlagača i posetioca

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2023, 15:19

Na prvom sajmu cveća i meda u Leskovcu više zaposlenih u javnom sektoru nego izlagača i posetioca

Na još nezavršenom gradskom Trgu u Leskovcu danas se po prvi put održava sajam cveća i meda, ali umesto zainterosvanih kupaca i izlagača na otvaranju se osim članova kabineta gradonačelnika Gorana Cvetanvića pojavio i veliki broj direktora, ali i zaposlenih u gradskim preduzećima i ustanovama. To nije promaklo ni građanima koji su prolazili centrom, a koji kažu da je upravo ta slika odraz kako se oni koji primaju plate iz budžeta ophode prema građanima.

Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << neuobičajna slika da kada prvi čovek Leskovca krene na otvaranje nekog događaja tu bude i veliki broj simpatizera SNS-a, koji su zaposleni u raznim u javnim ustanavoma, a priliku da pokažu odanost gradonačelniku Cvetanoviću imali su na Trgu, ali ne na stranačkom skupu, već na prvom sajmu cveća i meda. Doček Cvetanovića na Trgu; foto: M. M.

Čini se da su upravo ti proizvodi stavljeni u drugi plan, uz činjenicu da na tezgama i nije bilo previše proizvoda, ali ni kupaca, pošto su mnogi prolaznici zbog gužve zaobilazili štandove.

Međutim, tu gužvu nisu napravili posetioci, već direktori i zaposleni u javnim preduzećima i ustanovama, ali i upošljenici Gradske uprave, kao i predstavnici Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga koji su evidentno bili brojniji od onih, kako je rekao gradonačelnik, zbog kojih se sajam i organizuje.Leskovčani ogorčeni zbog ponašanja onih koji platu primaju iz budžeta; foto: M. M.

Ne znam kome je palo na pamet da ovakav sajam smesti na Trg, a drugo čime bi trebalo da se građani pozabave jeste ko se sve na njemu nalazi. Sada je podne, a umesto da budu na radnim mestima, pogledajte šta rade oni koje mi plaćamo. Slikaju se u cveću, izgleda da samo njima cvetaju ruže - prokomentarisao je jedan od prolaznika.

Sajam je svečano otvorio upravo gradonačelnik Cvetanović koji je istakao da će i u narednim godinama Grad nastaviti da pomaže sve poljoprivredne proizvođače i da će se truditi da im što više olakšaju mukotrpan i naporan rad.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Leskovcu održan prvi sajam meda i cveća

Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2023

LESKOVAC..Na leskovačkom Gradskom trgu po prvi put održan je Sajam meda i cveća. Na tezgama je svoje proizvode izložilo dvadesetak cvećara, pčelara i medara. Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je podsetio da su Leskovčani ponosni na svoju tradiciju, proizvode...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.