Izvor: JUGpress.com, 26.Avg.2023, 12:52

Na Hisar pustili tridesetak automobila zbog Brnabićke i Vesića, jedino ekipi JUGpressa zabranili da izađe kolima

LESKOVAC

Svi ovi automobili su danas pušteni da izadju na vrh Hisara jer su čekali premijerku Srbije Annu Brrnabićć ii miniistra građevine Gorana Vesića.

Jedino su leskovački policajci i gradska komunalna zabranili ekipi #JUgpressa da ide automobilom na novinarski zadatak, iako je u pozivu iz kabineta premijerke i gradonačelnika Leskovca pisalo da se novinarske ekipe parkiraju kod repetitora, na vrh >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Hisara.

Tu su se parkiralo danbas više od trideset automobila.

Naravno, izašli smo pešice kao što idu i svi oni građani Leskovca kojima je zabranjeno da idetu kolima na ovo brdo na koje oni bliski vlasti mogu automobilema.

Poštovani građani, ne zaboravite da sve ove koji su danas mogli na Hisar kolima VI plaćate kao što plaćate i sve što se radi na ovom brdu.

Ako mislite da tako treba, zaboravite na ovaj tekst. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.