NDS: Predstavljeni poslanički kandidati

Izvor: juGmedia, 22.Feb.2014, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NDS: Predstavljeni poslanički kandidati

LESKOVAC – Nova demokratska stranka (NDS) Borisa Tadića ima šest kandidata za narodne poslanike iz Leskovca i jednog iz Vlasotinca.

Slavoljub Mitov iz Vlasotinca je 32. na listi, na 37. mestu je Nebojša Cakić iz Leskovca, zatim na 103. Predrag Jovanović iz Bojnika, 139 Boban Stanković, 153. Lena Đorđević, 186. Jelena Pejčić i na 202. mestu je Tijana Prokopović.

Članovi izbornog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << štaba NDS-a, od kojih su neki i kandidati za poslanike, govorili su danas o programu za leskovački kraj, čiji je akcenat stavljen na razvoj agrara, a za koji bi trebalo da se izdvaja pet posto iz državnog budžeta.

Nebojša Cakić je rekao da je priliv u tu stranku veliki, te da u Leskovcu broji već oko 900 članova.

„Očekujemo da budemo značajan politički partner i u gradu i u Republici i smatramo da ćemo osvojiti više od 10 posto glasova“, kazao je Cakić.

Za 8. mart je najavljen je miting u Leskovcu, jedan od tri veća mitinga u Srbiji na kojima će govoriti lider stranke Boris Tadić.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.