Izvor: B92, 26.Jul.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž napao suprugu nožem

Leskovac -- Leskovačka policija saopštila je da je, zbog pokušaja ubistva, određena mera zadržavanja za M.D. (50) iz tog grada.

Sumnja se da je M.D. jutros oko 04.00 časova kuhinjskim nožem naneo telesne povrede svojoj supruzi G.D. (40), i njenom prijatelju G.J. (45), iz Leskovca.

Policija navodi da je G.D., koja više ne živi sa M.D., zadobila teške telesne povrede opasne po život, dok je njen prijatelj G.J. zadobio lake telesne povrede. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prebačena na neurohiruršku kliniku u Nišu.

U policiji kažu da su napadača uhapsili posle brze i efikasne potere koja je trajala desetak minuta, a da je pronađen i nož kojim je izvršio krivično delo.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.