Pokušao da ubije suprugu

Izvor: S media, 26.Jul.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da ubije suprugu

Službenici policije u Leskovcu, odredili su meru zadržavanja M.D. (50) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je pokušao da ubije svoju suprugu i još jednu osobu.

Sumnja sa da je M.D. jutros oko četira časa, u Leskovcu, kuhinjskim nožem, telesno povredio svoju suprugu G.D. (40) i G.J. (45), iz tog grada, navedeno je u saopštenju leskovacke policije.

G.D. je zadobila teške telesne povrede opasne po život, dok je G.J lakše povredjen, navodi se u saopštenju, u kome se ističe da je u toku rad na utvrdjivanju činjeničnog stanja.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Pokušao da ubije suprugu nožem

Izvor: Blic, 26.Jul.2010

Službenici policije u Leskovcu, odredili su meru zadržavanja M.D. (50) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je pokušao da ubije svoju suprugu i još jednu osobu...Sumnja sa da je M.D. jutros oko četira časa, u Leskovcu, kuhinjskim nožem, telesno povredio svoju suprugu G.D. (40) i G.J....

Nastavak na Blic...

Ljubomorni muž izbo nožem ženu

Izvor: Blic, 27.Jul.2010, 01:05

Leskovac - Mile D. (50) iz leskovačkog sela Živkovo uhapšen je zbog sumnje da je juče u četiri sata u naselju Dubočica kuhinjskim nožem pokušao da ubije svoju suprugu Gordanu D. (40), a njenog prijatelja Gorana J. (45) lakše ranio. Žena, koja je zadobila tri uboda nožem u leđa, prebačena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.