Muški i ženski rukomet na pesku, turnir u subotu u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2023, 10:57

Muški i ženski rukomet na pesku, turnir u subotu u Leskovcu

Već sedmu godinu zaredom u Leskovcu će biti održan turniru u rukometu na pesku, a za ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji koje će se u subotu, 1. jula, boriti za epitet najbolje, obezbeđen je nagradni fond od 180.000 dinara.

Iz Kanclearije za mlade koja je organizator turnira ističu će ekipe moći da se prijave do petka, 30. juna, kao i da se očekuje da na turiniru učestvuje dvocifren broj timova.

Prijavljaivanje se vrši u Kancelariji za mlade Grada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovca, koja se na nalazi na adresi Trg revolicije 45/1 (zgrada Osmospratnice) ili na preko mejl adresa [email protected] i [email protected] - stoji u pozivu.

Očekuje se nastup dvocifrenog broja timova; foto: Beach handball LeDodaju i da je Leskovac poznat kao grad rukometa i da je afirmacija rukometa na pesku sastavni deo tog sporta, kao i da je izuzetno važno da se što veći broj dece bavi sportom.

Pobednici turnira u obe konkurencije osvojiće po 40.000 dinara, drugoplasiranim timovima prišaće po 30.000 dinara, dok će timovi koji zauzmu 3. mesto osvojiti 10.000 dinara.

Više informacija pravilima rukometa na pesku, učesnicima turnira i rasporedu možete naći na Fejsbuk stranici Beach handball Le.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U SUSRET SEOSKOJ SLAVI: Ilindenski turnir u malom fudbalu 15. jula u Jabuci

Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jun.2023

Tradicionalni Ilindenski turnir u malom fudbalu „Jabuka 2023“, u organizaciji MZ Jabuka, biće održan 15. jula. Prijave traju do 13. jula, a kotizacija je 10.000 dinara. Sav novac od prijava ulazi u nagradni fond za prva tri mesta. Izvlačenje parova biće organizovano 14. jula u 19 sati, ispred...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.