Moravka zaposlila još 30 radnika, počeli sa proizvodnjom napolitanki

Izvor: juGmedia, 25.Jun.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moravka zaposlila još 30 radnika, počeli sa proizvodnjom napolitanki

U planu je da iz ove fabrike slatkiša izađe 2.800 tona napolitanki godišnje, a u pogonu koji je danas počeo sa radom, zaposleno je 30 novih radnika.

U otvaranje novog pogona vlasnici ove leskovačke kompanije, koja ima sopstvenu proizvodnju i lanac tržnih marketa „Zlatan trag“, uložili su milion i po evra.

Ciljno tržište sa vaflima biće najpre cela teritorija Srbije, a zatim i zemlje u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << okruženju“, ističu u ovoj fabrici.

Pogon za proizvodnju napolitanki svečanim presecanjem vrpce otvorio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Mi kao lokalna samouprava težimo da našim privrednicima omogućimo poslovno okruženje gde mogu da ulažu svoj kapital“, poručio je Cvetanović.

Ova kompanija radi već 20 godina i zapošljava 750 radnika.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren novi pogon za proizvodnju slatkiša u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2018

Tridesetoro mladih Leskovčana počelo je da radi u novom pogonu prehrambene fabrike “Moravka pro” u kome će se proizvoditi napolitanke. Do kraja godine, prema rečima rukovodstva firme, posao će dobiti još 20 ljudi...U izgradnju i opremanje novog pogona, kaže predstavnik kompanije Danilo Stojanović,...

Nastavak na JužneVesti.com...

"Slatke napolitanke" iz Leskovca i posao za još 30 radnika

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Jun.2018

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je danas pustio u rad novi pogon za izradu vafla „Vafer“ u okviru „Moravke“...Kompanija "Zlatan Trag" uspešno posluje više od dvadeset godina...Kompanija upošljava oko 700 radnika, a za potrebe novog pogona preduzetnik je uposlio još tridesetak novih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.