Mladić se obesio ispod pešačkog mosta u Leskovcu: “Gledao sam ga iz kola, za pomoć je bilo kasno”

Izvor: Telegraf.rs, 26.Dec.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić se obesio ispod pešačkog mosta u Leskovcu: “Gledao sam ga iz kola, za pomoć je bilo kasno”

Dvadesetosmogodišnji mladić iz Leskovca oduzeo je danas sebi život ispod pešačkog mosta pored Osnovne škole "Svetozar Marković" u centru grada.

Motivi samoubistva su još nepoznati, ali kako nezvanično saznajemo, mladiž se lečio na Odeljenju bolesti zavisnosti u Opštoj bolnici u Leskovcu, piše Blic.

Tragedija se dogodila oko 13.30 sati, a telo nesrećnog mladića prvi je ugledao jedan prolaznik >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i prijavio školskom policajcu.

- Posmatrao sam ga iz automobila. Najpre mi se učinilo da je reč o nekom narkomanu, ali sam onda primetio da se ne miče. Zamolio sam školskog policajca da ga proveri i nažalost mogli smo samo da konstatujemo da je već bio mrtav – priča vidno potresen ovaj čovek.

Policija još vrši uviđaj i ne dozovoljava da se prelazi preko mosta.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.