Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2020, 19:27

Miloš I. (22) priznao ubistvo u Leskovcu, prva žrtva bila je maćeha

Miloš I. (22), koga je policija danas oko 16 sati uhapsila zbog stravičnog zločina u Leskovcu priznao je krivicu.On se sumnjiči da je danas sekirom ubio svog oca Predraga, svoju sestru, a Predragovu ćerku Anu, zatim Predragovu vanbračnu suprugu Anu R. koja je u drugom stanju i njenu maloletnu ćerku – priznao je zločin.
Miloš je kako saznaje Objektiv lečeni psihijatrijski bolesnik.
Milena Tasić, vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica rekla je juGmedii da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je reč o porodici iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik.
– Oni su od pre tri meseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja ćerka. Imaju i sinčića, videla sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće – priča za juGmediu žena koja je takođe na mestu zločina, a koja je zamolila da ostane anonimna.
Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.
Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gradilištu hotela “Beograd” u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice”, dodaje sagovornica koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.
Kako portal Pink.rs nezvanično saznaje, krvavom piru prethodila je svađa oko novca, koja se dogodila oko ponoći.
Naime, kako prenosi portal, Miloš je ocu tražio novac, ali otac nije hteo da mu da i tada je Miloš sekirom nasrnuo na maćehu koju nije podnosio, zatim je usmrtio polusestru, pa sestru i oca.
Svi članovi ove porodice, prema saznanju Pinka, su štićenici Centra za socijalni rad.
Podsetimo, u centru Leskovca danas se dogodila velika tragedija u kojoj su život izgubile četiri osobe, među njima i trudna žena, potvrđeno je juGmedii u PU Leskovac.
Ubijen je jedan muškarac i tri žene, najverovatnije otac, dve ćerke od 18 i 12 godina i trudna supruga. Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, oko 14.45 sati.
Policija je u kućni našla četiri tela ubijenih, a jedan od policajaca koji je ušao u kuču gde se desila tragedija ispričao je da je prizor bio jeziv.
Novi detalji tragedije u Leskovcu: Ubica psihijatrijski bolesnik, porodicu ubio sekirom

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Miloš (22) je PRIZNAO da je izmasakrirao porodicu: Otkrio šta je bio MOTIV krvavog zločina u Leskovcu

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020, 00:01

Miloš I. (22), osumnjičen za četvorostruko ubistvo u Leskovcu, je najverovatnije psihički obolela osoba i nema kriminalni dosije Miloš I. (22), osumnjičen za četvorostruko ubistvo u Leskovcu, je najverovatnije psihički obolela osoba i nema kriminalni dosije. On je sekirom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.