Mila Popov uplašena za bezbednost posle prozivke gradonačelnika Leskovca

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2015, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Popov uplašena za bezbednost posle prozivke gradonačelnika Leskovca

LESKOVAC – Leskovčanka Mila Popov, koju je juče gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prozvao za skupštinskom govornicom, izjavila je da se boji za svoju bezbednost i da će pomoć zatražiti od zaštinika građana.

Cvetanović je Milu Popov optužio za zaveru s medijima zato što je pre tri nedelje na Televiziji Leskovac kao gledalac iznela zamerke na njegov rad.

Popov se jutros ponovo uključila >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u jutaranji program TV Leskovac i drhtavim glasom kazala da je šokirana i zaprepašćena onim što je juče čula u Skupštini grada Leskovca.

„Ne mogu da verujem da o meni, beznačajnoj, 40 minuta govori čovek koji se hvali da je završio četiri fakulteta u Engleskoj i da je bio biznismen. Ja sam šokirana, ja sam uplašena za svoju bezbednsot, ja ću pomoć zatražiti u Beogradu od zaštitnika ljudskih prava“, kazala je ova samohrana majka troje dece kojoj je Fondacija „Blic“ kupila prošle godine dvosobni stan i tako porodicu izvukla iz podrumske memle.

Mila Popov negirala je da je po bilo čijem nalogu iznela svoj stav o gradonačelniku. „Mene ne može niko da vodi na povodac“, rekla je.

„U jutranji program TV Leskovac sam se uključila jer nikako drugačije nisam mogla da dođem do gradonačelnika, čija sam vrata obijala milion puta tražeći pomoć. Zašto tada o meni nisu raspravljali u skupštini“, pitala se.

Ona je kazala da tom prilikom nije rekla da je Cvetanović najgori gradonačelnik u istoriji Leskovca već da se da je „mene lično sramota ko je nama gradski čelnik i da mi nismo njegovi robovi a on naš robovlasnik“, rekla je Leskovčanka Mila Popov u jutarnjem programu TV Leskovac.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mila Popov uplašena za bezbednost posle prozivke gradonačelnika

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Apr.2015

Leskovčanka Mila Popov, koju je juče gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prozvao za skupštinskom govornicom, izjavila je da se boji za svoju bezbednost i da će pomoć zatražiti od zaštinika građana...Cvetanović je Milu Popov optužio za zaveru s medijima zato što je pre tri nedelje na...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.