Menjaju direktora Centra za socijalni rad u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 10.Avg.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menjaju direktora Centra za socijalni rad u Leskovcu

LESKOVAC

Boban Ilić više neće biti direktor leskovačkog Centra za socijalni rad , saznaje JUGpress.

Odluku o tome da novi direktor bude pravnik i dosadašnji bliski saradnik Ilića  Predrag Momčilović doneo je Upravni odbor te ustanove na jučerašnjoj (sreda)  sednici  i ta odluka je već upućena na saglasnost u resorno ministarstvo.

Ilić je izabran za direktora kao nestranački predlog Jedinstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srbije ali je kasnije, kako tvrde naši izvori u SNS, postao član te stranke.

Imao je period približavanja, barem u smislu javnih pojavljivanja,  i leskovačkom odboru Socijaldemokratske partije Srbije Rasima Ljajića.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Upravni odbor bi da menja direktora u čije vreme je Centar za socijalni rad proglašen za najbolji u Srbiji

Izvor: juGmedia, 10.Avg.2018

Po mišljenju Upravnog odbora leskovačkog Centra za socijalni rad, novi direktor bi trebalo da bude pravnik iz te ustanove Predrag Momčilović...Nakon četvorogodišnjeg mandata, dosadašnjem direktoru Bobanu Iliću, u čije vreme je Centar proglašen za jedan od tri najbolja u Srbiji (2017), napravljena...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.