Izvor: JUGpress.com, 25.Jul.2023, 23:10

Memorandum o razumevanju između grada Leskovca i kompanije „Aunde“ potpisivan bez medija

LESKOVAC

Generalni direktor kompanije „Aunde Srbija“ d.o.o. Anino de Venecija i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potpisali su Memorandum o razumevanju, kojim se izražava namera o međusobnoj saradnji i predviđaju se dalji koraci za početak poslovanja kompanije „Aunde“ u Leskovcu, objavljeno je na sajtu grada.

Zanimljivo je da za ovaj događaj mediji nisu bili pozvani, iako pozive iz kabineta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << gradonačelnika uredno dobijaju za otvaranje privatnih prodavnica nameštaja, igraonica, poliklinika, obilazak privatnih strugara, ciglana, hladnjača i slično.

Ovim dokumentom izražava se spremnost na međusobnu saradnju po pitanju realizacije plana kompanije „Aunde“ da na teritoriji grada Leskovca otvori fabriku za proizvodnju navlaka za automobilsku industriju u objektu površine oko 13.000 m2. Investitor će zaposliti najmanje 350 radnika na poslovima sa punim radnim vremenom. Grad Leskovac izrazio je spremnost da podrži investitora i da uloži napore da mu, u skladu sa svojim nadležnostima, u skladu sa regulativama Republike Srbije, pomogne sa početkom rada, navodi se na sajtu grada. (Kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za Leskovac zajedno: Cvetanović da objavi Memorandum sa ”Aundeom” i dugovanja "Džinsija"

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jul.2023, 14:07

Da će italijanska fabrika Aunde od 1. septembra zameniti Džinsi u Leskovcu potvrdili su gradski većnici, a juče je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa tom italijasnom firmom potpisao i Memorandum razumevanju. Međutim, šta je sve dogovoreno na sastanku zatvorenom za javnost, pita odbornik...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.