Marija Jovanović novi pomoćnik gradonačelnika Leskovca

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jan.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Jovanović novi pomoćnik gradonačelnika Leskovca

Doktorant Tehnološkog fakulteta i aktivista Srpske napredne stranke Marija Jovanović (27) nova je pomoćnica gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Ona će kao peti pomoćnik biti zadužena za projekte evrointegracije.

„Marija Jovanović je deo mog tima mladih i talentovanih ljudi koji iza sebe imaju određene rezultate“, kazao je gradonačelnik Cvetanović, predstavljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << danas novu pomoćnicu.

U biografiji Jovanovićeve stoji da je Tehnološki fakultet završila sa prosečnom ocenom 8,77, a diplomirala sa desetkom, da tečno govori engleski jezik, te da je bila deo timova koji su pobeđivali na mnogim takmičenjima i učestvovali u izradi međunarodnih projekata.

Član je SNS-a 10 mesei.

Ona je izabrana na mesto koje je upražnjeno razrešenjem Nenada Vukovića.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.