Makedonski ministar zdravlja obišao povređene putnike

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Dec.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonski ministar zdravlja obišao povređene putnike

Ministar zdravlja Makedonije Venko Filipče, obišao je juče, u Opštoj bolici Leskovac svoje sunarodnike povređene u saobraćajnoj nesreći kod Pečenjevca.

Venko Filipčev zahvalio se gradonačelnicima oba grada, Leskovcu i Nišu, ministru zdravlja Lončaru, kao i svim službama koje su učestovale u pružanju pomoći makedonskim državljanima.

„Dugujemo veliku zahvalnost srpskom zdravstvu“, poručio je ministar Filipčev.

Ministar je >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << povređene koji su smetšteni u Opštoj bolnici Leskovac obišao u pratnji gradonačelnika Leskovca, dr Gorana Cvetanovića i menadžmentom bolnice.

Nakon toga, ministar Filipče obišao je i povređene koji su smešteni u Kliničkom centru u Nišu.

„Velika zahvalnost kolegama u bolnici u Leskovcu i Kliničkom centru u Nišu. Hitna pomoć je na terenu izvršila trijažu pacijenata, a potom su svi povređeni dobili tretman u bolnici", rekao je ministar Filipčev.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.