MUP raspisao konkurs za 1.100 policajaca, saobraćajaca i graničara

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2023, 18:11

MUP raspisao konkurs za 1.100 policajaca, saobraćajaca i graničara

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis ukupno 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, i to za 550 policajaca, 300 saobraćajnih policajaca i 250 graničara. Svi zainteresovani mogu da se prijave do 11. avgusta u policijskim stanicama po mestu prebivališta.

Na području Policijske uprave u Nišu, slobodno je 15 mesta za polaznike koji žele da konkurišu za radno mesto policajca, 38 mesta za saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda i 8 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mesta za radno mesto gradničnog policajca.

Na teritoriji Leskovca, konkurs je raspisan za 14 policajaca i 4 saobraćajnih policajca. Policijska uprava u Pirotu traži 9 policajaca, 4 saobraćajnih policajca za poslove saobraćajnih nezgoda i 14 graničara.

10 policajaca, 3 saobraćajnih policajca i 54 graničnih policajaca traži se u Vranju, dok je na području Policijske uprave u Prokuplju konkurs raspisan za 14 policajaca i 3 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca.

Zainteresovani mladići i devojke mogu da se prijeve do 11. avgusta u policijskim stanicama po mestu prebivališta, i tom prilikom se izjašnjavaju za koje od ponuđenih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje. Kanditati koji prođu na konkursu, obuku će obavljati u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, a nakon uspešno završene obuke zasnivaju radni odnos na najmanje pet godina.

Uslovi konkursa mogu se naći na sajtovima Ministarstva unutrašnjih poslova i Centra za osnovnu policijsku obuku.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.