Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 20:15

MUČIO I DRŽAO ŽIVOTINJE U JEZIVIM USLOVIMA Blic TV u domaćinstvu strave kod Leskovca: Nasilje otkriveno kada je vlasnik polomio kičmu svinji (VIDEO)

Uznemirujuća vest i uznemirujući snimci stižu nam sa juga Srbije. U selu kod Leskovca vlasnik je zlostavljao, mučio i u nehigijenskim uslovima držao svinje, ovce, koze i konja. Životinje su bile bez hrane i vode, a u dvorištu su pronađeni i polupojedeni leševi. Slučaj je otkriven tek kad je vlasnik svinji udarcima slomio kičmu, a upravo snimci svedoče o zverskom mučenju i zlostavljanju životinja. Veterinarska inspekcija koja je obeležila i vakcinisala životinje naložila je privremeno oduzimanje koza, ovaca i konja dok se za svinje čeka izveštaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.