Lider naprednjaka u Leskovcu naredio uklanjanje SNS bilborda

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lider naprednjaka u Leskovcu naredio uklanjanje SNS bilborda

Gradonačelnik Leskovca i lider lokalnih naprednjaka Goran Cvetanović lično je naložio da se ukloni desetak bilborda sa reklamama Srpske napredne stranke u ovom gradu, jer “nisu imali dozvole”.

Kako je objasnio "Južnim vestima", vlasnici bilborda su “najpre ignorisali obaveštenje da su bespravno postavili bilborde”.

Umesto da ih sklone oni su na njima postavili reklamni materijal >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << SNS, kako bi, verovatno, na taj način izbegli uklanjanje - istakao je Cvetanović.

Dva bilborda bila su postavljena u dvorištu jedne funkcionerke SNS, a jedan u dvorištu funkcionera Demokratske stranke, na kome su takođe predizborni plakati te stranke pokriveni plakatima SNS.

To je dokaz, kaže Cvetanović, da ne zloupotrebljavam predizbornu kampanju na način za koji me prozivaju. Lično sam naredio da se bilbordi uklone - naglasio  je.

Bilborde je pre dva dana uklonila gradska Uprava za inspekcijske službe.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Cvetanović oborio još jedan rekord – na mitingu pričao sat i 15 minuta

Izvor: juGmedia, 20.Apr.2016, 11:07

LESKOVAC – Leskovački lider naprednjaka i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je sinoć govor u trajanju od sat vremena i 15 minuta na završnom mitingu SNS-a u „Plavom paviljonu“ pred oko 3.000 sugrađana...Za Jugmediu kaže da ne pamti da je ikada toliko dugo pričao ali...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.