Cvetanović oborio još jedan rekord – na mitingu pričao sat i 15 minuta

Izvor: juGmedia, 20.Apr.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović oborio još jedan rekord – na mitingu pričao sat i 15 minuta

LESKOVAC – Leskovački lider naprednjaka i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je sinoć govor u trajanju od sat vremena i 15 minuta na završnom mitingu SNS-a u „Plavom paviljonu“ pred oko 3.000 sugrađana.

Za Jugmediu kaže da ne pamti da je ikada toliko dugo pričao ali dodaje i da ga je ponela atmosfera u prepunoj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << hali nekadašnjeg sajmišta.

„Leskovčani prepoznaju da činimo dobro za ovaj grad i da se za tri i po godine naše vladavine mnogo toga promenilo na bolje“, ističe Cvetanović.

Na mitingu su govorili i koalicioni partneri Srpske napredne stranke sa lokala, kao i nekoliko predsednika gradskih mesnih zajednica.

Skup su obezbeđivale jake policijske snage, a okolne ulice su tokom  mitinga, koji je trajao puna tri sata, bile zatvorene za saobraćaj.

(Kraj)dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.