Leskovčanka Nina Stanisavljević najbolja plivačica Otvorenog prvenstva Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2022, 17:29

Leskovčanka Nina Stanisavljević najbolja plivačica Otvorenog prvenstva Srbije

Sa 6 zlatnih medalja Nina Stanisavljević proglašena je za najbolju plivačicu na Otvorenom prvenstvu Srbije prošlog vikenda na bazenu ”11. april” u Beogradu. Osim Ninih 6 odličja, njen klub ”Dubočica” osvojio je još 20 medalja, dok su se plivači ”Leskovca” okitili sa 3 medalje.

U konkurenciji 370 takmičara iz čak 6 zemalja okruženja, apsolutnu dominaciju u svojim disciplinama potrdila je Nina Stanisavljević >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koja je u svim trkama u kojima je učestovala prva završavala trku. Osim nje, sa 2 zlata, po 1 srebrom i bronzom okitio se Miloš Milenković, a čak 6 srebrnih i 1 bronzanu medalju osvojio je Uroš Živanović. Viktor Dimitrijević je doneo svom klubu 4 medalje (2 srebra i 2 bronze), Ognjen Obradović je osvojio po jedno srebro i bronzu, dok je bronzanu medalju osvojila i Jana Marković.

Veliki uspeh postigli su plivači Leskovca, pogotovo Pavle Joić, jer je u discplinama 400 metara mešovito i 800 metara slobodno bio dominatan i osvojio 2 zlata. Medalje se domogla i Iva Petković, koja je u trku na 200 metara prsno završila na 3. mestu.

Za najboljeg plivača na trodnevnom takmičenju, koje je bilo kvalifikaciono za Svetsko prvenstvo u Budimpešti, proglašen je višestuki osvajač medalja za Srbiju na Evropskim i Svetskim prvenstvima Velimir Stjepanović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nina Stanisavljević najbolja plivačica Otvorenog prvenstva Srbije

Izvor: JUGpress.com, 14.Mar.2022

LESKOVAC..Na bazenu SC „11. april“ u Beogradu održano je Otvoreno prvenstvo Srbije u plivanju na kome su učestvovala 374 plivača iz 39 klubova iz Srbije, BiH, Slovenije, Turske, Hrvatske, Slovenije i Severne Makedonije. Plivači „Dubočice“ suosvojili ukupno 26 medalja, od čega 10 zlatnih,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.