Leskovčanka Leskovčanima - Milici Pavlović za koncert za Dan grada 1,2 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2022, 15:45

Leskovčanka Leskovčanima - Milici Pavlović za koncert za Dan grada 1,2 miliona dinara

Sa popularnom pevačicom, koja je odrasla u Bunibrodu kod Leskovca, nakon neuspešnih pregovora za nastup na Roštiljijadi, sada je dogovoreno da održi koncert povodom Dana grada, 11. oktobra. Iako se na gradskom sajtu navodi da će to biti poklon Leskovčanima, njih će iz gradske kase nastup Milice Pavlović koštati 1,2 miliona dinara.

Sa Milicom Pavlović pregovaralo se oko nastupa i na 32. Roštiljijadi, o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je pričao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je tada otkrio da je za nastup na festivalu roštilja tražila 15.000 evra, te da je u tom trenutku on smatrao da je to previše. Ipak, izgleda da je pevačica za nastup pred sugrađanina na Dan grada spustila cenu, s obzirom na to da je na Portalu javnih nabavki objavljeno da će njen nastup koštati 1,2 miliona dinara, odnosno oko 10.000 evra. Cena nastupa oko 10.000 evra; foto: Prinstkrin

Koncert će, kako se navodi na gradskom sajtu, biti poklon svim građanima, koje pozivaju da dođu na Trg u utorak, 11. oktobara od 21 sat.

Grad Leskovac je i ove godine u okviru proslave dana oslobođenja u Drugom svetskom ratu organizovao brojne kulturne, sportske i zabavne aktivnosti, misleći na potrebe i interesovanja svih naših sugrađana. Večernji termin je rezervisan za veliki koncert Milice Pavlović, što je poklon Grada Leskovca svim našim sugrađanima - piše na gradskom sajtu.

Pre koncerta će na svečanoj sednici Skupštine biti uručene ”oktobarske nagrade”, dok će na hipodromu u podne biti organizovane i trke konja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

A za Dan grada plaćate da na nezavršenom trgu peva Milica Pavlović

Izvor: JUGpress.com, 07.Okt.2022

LESKOVAC..U organizaciji lokalne samouprave povodom Dana grada Leskovca, 11. oktobra, na gradskom trgu biće održan koncert naše sugrađanke Milice Pavlović. Koncert će početi od 21 čas. Kako poručuju iz lokalne samouprave, Grad Leskovac će ove godine u okviru proslave u slavu dana oslobođenja...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.