Leskovčanin teže povređen, pijan autom udario u znak

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2023, 16:12

Leskovčanin teže povređen, pijan autom udario u znak

41-godišnji Leskovčanin koji je automobilom "klio" upravljao sa 2 promila alkohola u krvi, udario je u saobraćajni znak, a zatim i u stub pored puta i u toj nezgodi zadobio teške povrede, saopštavaju iz policije.

Dodaju i da je povređeni muškarac odmah prevezen u leskovačku Bolnicu, kao i da je policija tokom vikenda iz saobraćaja isključila još dvojicu vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola i jednog koji je ”audijem” upravljao pod dejstvom kokaina.

Protiv svih vozača, kako navode, biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pijan sleteo sa puta i udario u saobraćajni znak, pa u stub: Vozio sa 2,01 promila alkohola u organizmu

Izvor: 24sedam.rs, 21.Mar.2023, 01:15

Leskovačka policija isključila iz saobraćaja i vozača "renoa“ i motoiciklistu koji su vozili sa 1,83 i 1,56 promila alkohola

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.