Leskovčanin svetski prvak u bodibildingu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin svetski prvak u bodibildingu

Bodibilder iz Leskovca Jovan Milošević postao je svetski prvak u tako što je na Svetskom prvenstvu u slovenačkom gradu Koper briljirao u konkurenciji od 70 takmičara u kategoriji juniora i seniora do 172 centimetra.

Nagradu je posvetio svojoj majci.

Hvala ti što si mi usadila u um, srce i dušu prave stvari. Iako znam da, ma šta uradio, nikada neću moci da ti se odužim za sve ono što si ti meni dala... Ali ti zato bar danas vraćam malo! Majko, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << budi ponosna, jer tvoj sin je prvak sveta! - napisao je Milošević na svom Fejsbuk profilu.

Sve sto sam sada i sve sto cu ikada postati dugujem Samo jednoj osobi! Hvala ti sto si mi usadila u um,srce i dusu prave...

Ovaj svetski prvak je nekoliko puta pre svoj najvećeg uspeha apelovao na gradske čelnike da mu finansijski pomognu kako bi učestvovao na ovom prvenstvu.

Nakon što se lokalna samouprava oglušila o njegove molbe, na takmičenje je otišao o svom trošku i Leskovcu doneo pehar svetskog prvaka.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.