Leskovčanin pod dejstvom alkohola izazvao sudar, povređene dve osobe

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2023, 11:36

Leskovčanin pod dejstvom alkohola izazvao sudar, povređene dve osobe

Zbog toga što pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je 19-godišnja devojka lakše, a 62-godišnji muškarac teže povređen, leskovačka policija uhapsila je 35-godišnjeg muškarca iz tog grada.

N. B. je, kako navode iz policije, upravljajući ”opel astrom” na raskrsnici ulica Radeta Žunića i 9. ulice najpre udario u automomobil ”seat”, a zatim probio ogradu u prevruo se na krov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
U ovoj saobraćajnoj nezgodi, 19-godišnja devojka, putnik iz ”seata”, zadobila je lake, a 62-godišnji vozač teške telesne povrede - saopštavaju iz policije.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Podsetimo, za vreme praznika u Leskovcu su se dogodile još dve saobraćajne nezgode u kojima je trudnica nakon što je ”bmv” udario u bilbord zadobila prelom podlaktice, dok je slične povrede dobila i putnica iz automobila koji je nakon sudara udario u kuću.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prokupčanin "kvadom" udario u zid pored puta i nastradao

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2023

50-godišnji muškarac iz Prokuplja u utorak uveče “kvadom” je udario u objekat pored puta i prevrnuo se. On je iz Opšte bolnice hitno transportovan u UKC Niš, gde je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo...U policiji navode da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 19:30 na raskrsnici ulica...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.