Leskovčani uhapšeni zbog prodaje marihuane

Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2011, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani uhapšeni zbog prodaje marihuane

LESKOVAC- Leskovačka policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu C. A. (23) i Z. M. (21), obojica iz Leskovca, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela koja se odnose na drogu.

U saopštenju leskovačke policije navedeno je da je C. A. osumnjičen da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a Z. M. da je izvršio krivično delo neovlašćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << držanje opojnih droga.

Postoji osnovana sumnja da je C. A. u prvoj polovini septembra u više navrata stavljao u promet maruhuanu na taj način što je manje količine te droge na osnovu predhodnog dogovora prodavao Z. M. za iznose od 500 do 1.000 dinara.

Policija je na osnovu naredbe istražnog sudije Višeg suda izvršila pretres kuće i osobe C. A. Tom prilikom je kod njega pronađeno više paketića sa marihuanom.

Prilikom pregleda vozila Z. M. na zadnjem sedištu pronađena je manja količina marihuane.

Ukupna količina oduzete marihuane je neto mase 8,46 grama, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.