Uhapšeni zbog marihuane

Izvor: Blic, 16.Sep.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog marihuane

Leskovačka policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu C. A. (23) i Z. M. (21), iz Leskovca, zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu.

C. A. je uhapšen zbog sumnje da je proizvodio i prodavao opojne droge, a Z. M. da je drogu neovlašćeno posedovao.

Sumnja se da je C. A. u prvoj polovini septembra u više navrata prodavao maruhuanu na taj način što je manje količine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te droge na osnovu predhodnog dogovora prodavao Z. M. za iznose od 500 do 1.000 dinara.

Policija je na osnovu naredbe istražnog sudije Višeg suda izvršila pretres kuće i osobe C. A. Tom prilikom je kod njega pronađeno više paketića sa marihuanom.

Prilikom pregleda vozila Z. M. na zadnjem sedištu pronađena je manja količina marihuane.

Ukupna količina oduzete marihuane je neto mase 8,46 grama.

Povezane vesti: Zaplenjen kilogram i po heroina, četvoro uhapšenih Kod Gacka uhapšeno pet osoba, zaplenjeno 11 kilograma skanka Prodavao heroin u Vranju Pedesetogodišnjak seksualno uznemirivao devojčicu Uhapšen zbog prodaje heroina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: dva lica uhapšena zbog droge

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2011

Leskovačka policija uhapsila dvojicu mladića zbog sumnje da su prodavali i posedovali marihuanu. Pri pretresu kuće nađeno 8,46 grama ove droge.

Nastavak na JužneVesti.com...

LESKOVČANI UHAPŠENI ZBOG PRODAJE MARIHUANE

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011

LESKOVAC- Leskovačka policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu C. A. (23) i Z. M. (21), obojica iz Leskovca, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela koja se odnose na drogu...U saopštenju leskovačke policije navedeno je da je C. A. osumnjičen da je izvršio...

Nastavak na Kurir...

UHAPŠEN KRADLJIVAC KOMPJUTERA IZ SEOSKE ŠKOLE

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011

LESKOVAC- Policija je uhapsila i privela istražnom sudiji u Leskovcu M.S. (21) osumnjičenog za krađu kompjutera iz Osnovne škole "Bora Stanković" u selu Bogojevce...U saopštenju istražnog sudije se navodi da je M.S. od 19. do 22. avgusta kroz prozor škole odneo 21 monitor, četiri kompjutera,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.