Leskovčani uhapšeni zbog kidnapovanja i fizičkog napada

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2024, 19:14

Leskovčani uhapšeni zbog kidnapovanja i fizičkog napada

Zbog sumnji da su 1. marta 27-godišnjeg Leskovčanina odvezli na perifirju grada i tukli, uhapšena su dvojica muškaraca iz tog grada. Iz policije kažu da još uvek traga za još dvoje osumnjičenih koji su bekstvu.
Iz leskovačke policije kažu da su dvojica 29-godišnjaka uhapšena zbog krivičnih dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.
Sumnjiče se da su, uz pomoć još dve osobe, sugrađaninu zadali više udaraca, a zatim ga uvukli u vozilo i odvezli na periferiju grada.
Tamo su, kako se sumnja, nastavili da ga tuku, a potom ga vratili u grad i izbacili iz vozila - kažu iz policije.
Povređeni muškarac je sa teškim telesnim povredama, kažu iz policije, zbrinut u Opštoj...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Leskovac: Oteli i pretukli mladića

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Mar.2024, 10:00

Dvojica muškaraca iz Leskovca su uhapšena zbog sumnje da su kidnapovali i fizički napali 27-godišnjeg sugrađanina. Još uvek se traga za još dvoje osumnjičenih koji su u bekstvu...Policija tvrdi da su osumnjičeni, uz pomoć još dvoje ljudi, žrtvi zadali više udaraca, zatim je odvezli na periferiju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.