Leskovčani pretili sugrađaninu, pa ga tukli

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani pretili sugrađaninu, pa ga tukli

Zbog sumnje da su 47-godišnjeg muškarca najpre kolima na prevaru odvezli do obližnjeg sela Manojlovce, a potom mu pretili i tukli ga, uhapšena su dvojica muškaraca iz Leskovca.

Incident se dogodio 4. decembra, kažu u policiji, a za krivično delo zlostavljanje i mučenje terete se 27-godišnji S. Đ. i godinu dana mlađi M. M.

Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

OTELI MUŠKARCA, PA SNIMALI KAKO GA MUČE "Skinuli su me golog, pa iz kofera izvadili SKALPEL, KLEŠTA I KANAP, molio sam da me ne ubiju"

Izvor: Blic, 11.Dec.2019

Četrdesetsedmogodišnji Ivan Maksutović iz Leskovca tvrdi da je otet, odvezen pored reke Južne Morave kod sela Manojlovce i brutalno pretučen od strane dvojice muškaraca sa kojima je radio na gradilištu. Zbog sumnje da su ga skinuli golog, iživljavali se nad njim, udarali ga, pretili da će da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.