Izvor: Blic, 11.Dec.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTELI MUŠKARCA, PA SNIMALI KAKO GA MUČE "Skinuli su me golog, pa iz kofera izvadili SKALPEL, KLEŠTA I KANAP, molio sam da me ne ubiju"

Četrdesetsedmogodišnji Ivan Maksutović iz Leskovca tvrdi da je otet, odvezen pored reke Južne Morave kod sela Manojlovce i brutalno pretučen od strane dvojice muškaraca sa kojima je radio na gradilištu. Zbog sumnje da su ga skinuli golog, iživljavali se nad njim, udarali ga, pretili da će da ga bace u reku i sve to snimili mobilnim telefonima, uhapšeni su S. Đ. i M. S, potvrđeno je u leskovačkoj policiji za "Jugmediju".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOLEGE SKINULI IVANA GOLOG, PA GA MUČILI SATIMA I SVE SNIMALI: Preklinjao sam da me ne ubiju!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2019, 10:30

Užas: Ivan Maksutović tvrdi da su ga kolege S. Đ. i M. M. optužili da im je ukrao alat, zbog čega su ga na prevaru odvezli do Morave, pretili mu ubistvom i snimali ga mobilnim telefonom

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.