Izvor: JUGpress.com, 27.Feb.2020, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani pobedom vraćaju dug od jesenas

LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ u subotu u SRC „Rubočica“ od 18 časova dočekuju ekipu „Kikinde“ iz istoimenog grada u okviru 19. kola Superlige. Trener Saša Pejčić kaže da se radi o ekipu u kojoj nema slabog pojedinca, jer se radi o bivšim reprezentativcima koji su nastupali za mlađe kategorije.

„Očekuje nas veoma teška utakmica, oni se bore za mesto koje im garantuje da izbegnu plej-aut. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Mi ne odustajemo od borbe za plej-of tako da nam je pobeda neophodna. Poraz bi mogao da nas gurne niže na tabeli, a to nikako nije opcija koju priželjkujemo. Oslobodili smo se virusa, tako da nam je zdravstveni bilten mnogo povoljniji, imamo sitnije prehlade. Matović neće igrati zbog povrede ramena.“

Rukometaš Milan Nikolić podseća da je „Dubočica“ u jesenjem delu poražena u Kikindi sa jednimn golom razlike.

„Imali smo napad da izjednačimo, međutim, nismo uspeli i sada očekujem da u Leskovcu vratimo dug Kikinđanima.“

Uroš Simić učekuje tešku i neizvesnu borbu, ali se nada da podrška sa tribina po običaju, neće izostati.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Leskovac stiže favorit za viši rang

Izvor: JUGpress.com, 27.Feb.2020

LESKOVAC..U subotu sa početkom od 15 časova u SRC „Dubočica“ košarkaši „Zdravlja“ dočekuju ekipu „Sloge“ iz Kraljeva. Utakmicu 20. kola prvenstva Leskovčani dočekuju u nezgodnoj poziciji, s obzirom na trenutni plasman na tabeli, gde svaki poraz znači približavanje zoni ispadanja...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.