Izvor: JUGpress.com, 27.Feb.2020, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovac stiže favorit za viši rang

LESKOVAC

U subotu sa početkom od 15 časova u SRC „Dubočica“ košarkaši „Zdravlja“ dočekuju ekipu „Sloge“ iz Kraljeva. Utakmicu 20. kola prvenstva Leskovčani dočekuju u nezgodnoj poziciji, s obzirom na trenutni plasman na tabeli, gde svaki poraz znači približavanje zoni ispadanja iz lige. Toga je svestan i trener Lazar Spasić koji kaže da bi Kraljevčani pobedom u >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovcu gotovo sigurno osigurali plasman u viši rang takmičenja.

„U prvom delu sezone smo imali mnogo neprijatnosti u Kraljevu od strane njihovog rukovodstva, poraz nam je na neki način umnogome odredio pšravac u kome idemo ove sezone. Rezultati nam nisu na nivou na kome bi trebalo da budu, dosta je tu bilo povreda, ali šta je tu je, sve to treba da nam bude motiv više da pokušamo da dobijemo ovu utakmicu. Sami smo krivi što smo sebe doveli u ovu situaciju i očekujem da prvenstvo privedemo kraju u dobrom i mirnom raspoloženju. Verujem da možemo da dobijemo ovu utakmicu, samo treba da damo sve od sebe, budemo energični, puni volje i želje da iznesemo utakmicu na pravi način.“

Jedan od najboljih u redovima „Zdravlja“, Aleksa Jugović, kaže da se radi o ekipi koju dobro poznaju.

„Očekujem dobru košarkašku predstavu i pozivam publiku da dođe u što većem broju i da nas podrži u ovoj veoma važnoj utakmici.“

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.