Leskovčani organizovali Pozdrav raspustu i letu

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Jun.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani organizovali "Pozdrav raspustu i letu"

Na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra održana je manifestacija "Pozdrav raspustu", kojom su đaci proslavili kraj školske godine i početak letnjeg raspusta.

Učenici koji su u ovoj školskoj godini osvojili prvo mesto na nekom od opštinskih, okružnih ili republičkih takmičenja kao nagradu dobili su tablete i knjige. Poklone im je uručio zamenik gradonačelnik Dragan Jovanović, koji je mališanima poželeo da uživaju u letnjem raspustu i istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << će neki od važnijih ciljeva grada i u budućem periodu biti uređenije škole, jednako pravo na obrazovanje i dobri uslovi u našim školama.

U programu su učestvovale Male mažoretkinje, Gradski dečji hor "Tviti Zvezdice", Kulturno-umetničko društvo "Abrašević" kao i mlada muzička zvezda Isidora Minić. Događaju su prisustvovali i narodna poslanica Olivera Pešić i gradski većnik zadužen za sport, Goran Vukadinović.

Leskovački kulturni centar je ove godine po prvi put organizovao ovu manifestaciju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.