Leskovački Komunalac proglašen za jedno od najstabilnijih preduzeća u Srbiji

Izvor: juGmedia, 22.Mar.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački Komunalac proglašen za jedno od najstabilnijih preduzeća u Srbiji

Leskovački „Komunalac“, po oceni  prestižne beogradske kompanije WALL koja prati bonitet, svrstan je u grupu devet odsto firmi u Srbiji koje stabilno posluju.

Portal CompanyWall Business nudi godišnje izveštaje o firmama na jednom mestu i uspostavlja uvid u podatke o preduzećima, poslovnim partnerima i dostavlja finalni proračun bonitetne ocene

Direktor „Komunalca“ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovac Vladimir Sinadinović kaže da ovako visok plasman obavezuje ovo javno preduzeće na dalji što kvalitetniji rad.

,,Bonitetna ocena odnosno finansijska ocena je detaljan pregled poslovanja firme ili samostalnog preduzetnika, koji se temelji na analizi poslovanja u prethodnoj godini. Stabilnost poslovanja i jasnoća finansijskih izveštaja koje je smo radili tokom protekle godine doprineli su da dobijemo ovako visoku bonitetnu ocenu odnosno sertifikat. U narednom periodu, intenziviraćemo postavljanje saobraćajne signalizacije u gradu“, ističe Sinadinović.

U ovom leskovačkom preduzeću zaposleno je 187 radnika.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.