Izvor: JUGpress.com, 26.Mar.2020, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačka bolnica nije dobila nove respiratore, i dalje ih ima samo sedam

LESKOVAC

Na pitanje novinarke JUGpressa da li su u leskovačku bolnicu stigli respiratori ili ih i dalje imaju samo sedam i da li su stigli skafanderi direktori Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević rekao je da je ovu ustanovu stiglo pedesetak skafandera, naočari i zaštitna oprema ali ne i respiratori.

„I dalje imamo sedam respiratora plus dva mobilna. Trenutno se opskrbljuju četiri klinička centra >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jer se svi teški pacijenti kojima je potreban respirator upućuju tamo. U klinički centar Niš stižu ne samo naši pacijenti, nego i oni iz Kruševca, Vranja, Prokuplja, Pirota…“

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.