Izvor: JUGpress.com, 26.Feb.2024, 21:41

Leskovac domaćin završnog turnira u futsalu za mlađe kategorije

LESKOVAC

Leskovac je drugu godinu za redom domaćin završnog turnira u futsalu za mlađe kategorije, a oko 50-ak ekipa i 550 dece uzrasta od 7-12 godina učetvovaće na njemu. Predsednik Fudbalske futsal asocijacije Aleksandar Džakula kaže da je želja da se organizuje i završnica za prvaka Balkana ili Evrope.

„Trudimo se da širimo futsal, a u okviru našeg projekta imamo i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << fudbal za deçu, žene, devojčice, nešto što do sada nismo imali u Srbiji. Biće to neka sasvim nova takmičenja. Što se potencijala dece tiče, ima tu jako talentovanih sportista. Nadam se da će oni igrati za našu reprezentaciju kada porastu, a to je, uostalom, i naš cilj.“

Turnir je otvorio narodni poslanik Stefan Kitanović rekavši da je sport sastavni deo odrastanja u svim zemljama koje žele da imaju zdravu naciju i zdravo odrastanje dece.

„Leskovac prepoznaje značaj sporta o čemu govori činjenica da iz budžeta za sport odvaja više nego ikada.Podržavaćemo sportske događaje, kao i ovaj današnji i nadam se da ćemo biti domaćini nekog većeg takmičenja na Međunarodnom nivou.“ (kraj) IS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.