Leskovac: Uhapšeni otmičari

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jul.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Uhapšeni otmičari

Leskovačka policija u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom identifikovala je osobe za koje se sumnja da su 1. jula izvršili krivično delo otmice.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica, policija je odredila meru zadržavanja za M.Z.(1989) i I.S.(1988) iz okoline Leskovca, kojima je nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Osumnjičeni se terete da su 1. jula jednog mladića starog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 31 godinu na silu odvezli automobilom i držali ga vezanog u šumi sa namerom da od njega iznude novac.

Mladić je zbog toga što su ga više puta tukli, zadobio telesne povrede po glavi i telu.

M.Z.i I.S. su u večernjim satima pustili mladića uz pretnju da im za dva dana donese novac, navodi se

Izvor: b92
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.