Leskovac: Ubijen u sačekuši

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Sep.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Ubijen u sačekuši

Danas oko 3 sata ujutro, nedaleko od Svetoilijskog groblja, ubijen je Milan Cvetković (1981) iz Leskovca.

To je potvrdio Tanjugu portparol Policijske uprave Boban Zdravković.

On je kazao da je muška osoba ubijena iz vatrenog oružja, da je uviđaj završen i naložena je obdukcija, nakon čega će policija izneti više detalja.

Prema saznanju Tanjuga, Milan Cvetković je ubijen nedaleko od kuće u kojoj je živeo, a napadač ga je sačekao >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << sakriven u žbunju pored puta.

Inače, Cvetković je od ranije poznat policiji, a zbog krivičnih dela nasilja i razbojništva osuđivan je na zatvorske kazne više puta.

Milan Cvetković, poznatiji kao Milanča (34), ubijen je jutros oko 3 sati iz vatrenog oružja ispred svoje kuće u blizinji Svetolijskog groblja, prenosi  Jugmedia izvore u policiji.

Njegovo telo je ležalo na ulici koja vodi pored groblja nepomično na očigled prolaznika sve do 9 sati. Još uvek nije poznat motiv ubistva, ali kako nezvanično saznajemo, u pitanju je gangsterski obračun.

Milanča je već dve decenije poznat leskovačkoj javnosti kao neko ko ima problema sa zakonom, često je služio zatvorske kazne a na ulici se obračunavao sa svojim protivnicima hladnim ili vatrenim oružjem.

On je u zatvoru ukupno proveo više od polovine svog života. Važio je za žestokog momka i često se kretao ulicama naoružan.

Ipak, oni koji su mu bili bliski kažu da je bio „za prijatelje spreman da da i litar krvi i da nije trpeo nepravdu“.

Pre 6 meseci izboden je nožem u samom centru Leskovca ispred Garetove palate. Najpoznatiji je po obačunu iz 2011. godine u kome su povređene 4 osobe, a koji se desio u njegovoj kući kada je mačetama i pištoljima rešavao nesuglasice.

Nakon tog incidenta je dugo bio u bekstvu. Iza sebe je ostavio ženu i dvogodišnjeg sina.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.