Leskovac: Promena na čelu bolnice

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Promena na čelu bolnice

Leskovac -- Direktor Opšte bolnice u Leskovcu, član URS-a Zoran Ćeranić, podneo je ostavku, a na njegovo mesto biće imenovan Nebojša Dimitrijević iz SNS-a.

Ćeranić je na konferenciji za novinare rekao da je ostavku uputio ministarki zdravlja Slavici Đukić Dejanović 9. avgusta i da u toku dana očekuje rešenje o razrešenju, kao i rešenje o imenovanju vršioca dužnosti na tu funkciju.

Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice do raspisivanja konkursa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće supspecijalista ishrane bolesnih i zdravih Nebojša Dimitrijević iz SNS-a.

"Rešenje o v.d. direktoru sam potpisao u Beogradu i očekujem da stigne u toku dana ili sutra", kazao je Dimitrijević agenciji Beta.

Ćeranić, koji je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, rekao je da je ostavku podneo iz ličnih razloga i da na njega niko nije vršio pritisak.

"Za šest godina rada na ovom mestu rezultati su vidljivi i u građevinskom i organizacionom smislu i u novim tehnologijama, zbog čega je Opšta bolnica više puta dobijala priznanja", kazao je Ćeranić.

Ćeranić je rekao da njegova ostavka nema veze sa izlaskom URS-a iz Vlade Srbije, te da je ostavku podneo kada više nije sebe video na toj funkciji.

"U poslednje vreme nisam video sebe kao nekog ko može sebe i druge da motiviše na bolje, nadam se da će sa novim rukovodstvom doći do kvalitetnijih pomaka", kazao je Ćeranić i dodao da nije promenio stranku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor bolnice podneo ostavku

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Avg.2013

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu Zoran Ćeranić saopštio je danas na konferenciji za novinare da je prošlog petka podneo ostavku na tu funkciju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.