Leskovac: Osumnjičen za krađu alata sa jednog gradilišta u vrednosti oko 600.000 dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Maj.2023, 15:41

Leskovac: Osumnjičen za krađu alata sa jednog gradilišta u vrednosti oko 600.000 dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D. S. (1979) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

On je, kako se sumnja, na gradilištu jednog preduzeća provalio u više improvizovanih magacina i ukrao alat čija se vrednost procenjuje na oko 600.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa podruma koji koristi osumnjičeni pronašla gotovo sav alat koji je vraćen preduzeću.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Obrenovčanin osumnjičen da je zapalio stan

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Obrenovcu, uhapsili su I.M. (46), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, kao i krivično...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.