Lažnim pištoljem pokušao da opljačka pazar

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2013, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažnim pištoljem pokušao da opljačka pazar

LESKOVAC/VLASOTINCE – Istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana M. I. (22) iz Vlasotinca zbog sumnje da je pokušao da ukrade pazar iz jedne prodavnice mešovite robe u toj varoši.

U saopštenju policije se navodi da je M. I. 4. maja  ove  godine oko 12,45 časova ušao maskiran u prodavnicu i uz pretnju pištoljem od prodavačice zahtevao da mu preda novac od pazara.

Kada je prodavačica počela da doziva >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pomoć, M.I. je pobegao sa lica mesta i repliku pištolja, za koji se sumnja da  je  koristio prilikom vršenja  krivičnog dela, bacio u reku Vlasinu.

Tereti se za krivično delo delo razbojništvo u pokušaju.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maskirana četvorka pretukla i opljačkala porodicu

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2013

LESKOVAC – Iza brave su se našla četvorica Leskovčana zbog sumnje da su u aprilu pretukla i opljačkala jednu porodicu. Otkriveni su pošto je jedan iz grupe uhvaćen pri pokušaju krađe cigareta sa benzinske pumpe...Pritvoren je M.D. koji se tereti da je 3. maja oko 1,30 časova u ulici Solunskih...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.