Maskirana četvorka pretukla i opljačkala porodicu

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskirana četvorka pretukla i opljačkala porodicu

LESKOVAC – Iza brave su se našla četvorica Leskovčana zbog sumnje da su u aprilu pretukla i opljačkala jednu porodicu. Otkriveni su pošto je jedan iz grupe uhvaćen pri pokušaju krađe cigareta sa benzinske pumpe.

Pritvoren je M.D. koji se tereti da je 3. maja oko 1,30 časova u ulici Solunskih ratnika obio benzinsku pumpu tako što je razvalio prozor i pokušao da prisvoji veću količinu cigareta, ali su ga u tome sprečili policijski službenici PU >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovac koji su ga  sa  lica mesta priveli u službene prostorije.

Policija je lišila slobode i privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu i D.M. (19), M.D. (24) i D.J. (46) iz Leskovca zbog sumnje da  su zajedno sa  M.D. početkom  aprila na području Leskovca izvršili krivično delo razbojništvo.

Ova četvorica se terete da su po prethodnom dogovoru u večernjim  časovima automobilom „opel korsa“ otišli do kuće oštećenih gde su se maskirali a zatim  otrovali psa koji je bio u dvorištu kuće.

Sumnja se da su  nakon toga rukama i nogama udarali po ulaznim vratima  pa kada su oštećeni otvorili ušli u kuću i tukli ih zahtevajući da im predaju novac. Nakon izvršene premetačine, odneli su 30.000 dinara, 300 švajcarskih  franaka, 50 evra i veću količinu zlatnog  nakita.

Članovi porodice su prošli sa lakšim povredama, a razbojnicima je određen pritvor do 30 dana.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Maskirana četvorka pretukla i opljačkala porodicu

Izvor: OkRadio.rs, 07.Maj.2013

Iza brave su se našla četvorica Leskovčana zbog sumnje da su u aprilu pretukla i opljačkala jednu porodicu. Otkriveni su pošto je jedan iz grupe uhvaćen pri pokušaju krađe cigareta sa benzinske pumpe. Pritvoren je M.D. koji se tereti da je 3. maja oko 1,30 časova u ulici Solunskih ratnika obio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.