Lazarević osvojio omladinsku Zlatnu rukavicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazarević osvojio omladinsku "Zlatnu rukavicu"

Mladi Nišlija Nikola Lazarević, član BK Naissus, pobednik je omladinskog turnira "Zlatna rukavica", koji je prethodnih dana održan u Leskovcu uz učešće talentovanih boksera iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Severne Makedonije i Crne Gore.

Lazarević je u finalu kategorije do 64 kilograma savladao predstavnika BiH Adija Falana sa 3:0.

Za najboljeg tehničara proglašen je domaći predstavnik Omer Ametović (kategorija do 52 kg), najbolji strani takmičar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Petar Liješević (do 81kg) iz Crne Gore, dok najborbeniji par čine Aleksandar Šerifović (Srbija) - Miloš Krasnići (Crna Gora).

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin istakao je da je pun pogodak organizacija ovog međunarodnog turnira u Leskovcu.

"Sportsko-rekreacioni centar Dubočica ispunjen dubke publikom, ljubiteljima plemenite veštine, slika je koja uliva snagu, koja govori da smo na pravom putu i da nije slučajno što smo u Leskovcu, gradu s bogatom bokserkom istorijom i publikom koja voli sport i sportska dešavanja održali ovaj prestižni turnir za omladince", izjavio je Borovčanin.

Bokserski savez i grad Leskovac pokrenuli su besplatnu školu boksa u sva četiri postojeća kluba u gadu: Jugboksing, Bokserski klub Hisar, Bokserski klub Dubočica i Bokserski klub Đurović.

"Ovakvi turnir su od velikog značaja za decu koja vole borilačke sportove i u budućnosti ćemo nastaviti s njihovom organizacijom, pružati šansu mladim snagama boksa da pokažu svoj umeće, hrabrost i karakter u ringu. Leskovac je bio sjajan domaćin, zahvaljujemo se svima koji su bili deo organizacije, na sjajnom gostoprimstvu i vidimo se uskoro", zaključio je Borovčanin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PROMOCIJA PLEMENITE VEŠTINE: Lazarević osvojio omladinsku "Zlatnu rukavicu"!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2019

Mladi Nišlija Nikola Lazarević, član BK Naisus, pobednik je omladinskog turnira "Zlatna rukavica", koji je prethodnih dana održan u Leskovcu uz učešće talentovanih boksera iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Severne Makedonije i Crne Gore.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.