LUDI TIKET Četiri minuta u Leskovcu se čekao dobitak iz snova od pola miliona!

Izvor: juGmedia, 23.Jul.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET Četiri minuta u Leskovcu se čekao dobitak iz snova od pola miliona!

LESKOVAC – Uplatio 4 hiljade, očekivao dobitak od 481 hiljade dinara. Ali ima dana kada  te prosto – neće. Pet parova prošlo, “izdao” ga poslednji.

Leskovčanin koji je u ovom gradu u petak uplatio tiket definitivno nije hteo, uprkos sjajnoj zamisli i na prvi pogled fantastično sastavljenom tiketu koji je mogao da mu donese dobitak od 481.035 dinara.

Na njemu se našlo odmerenih šest parova i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na svakom od njih tražilo se da će tokom prvog poluvremena pasti dva ili više golova.

Sve je išlo kao podmazano do poslednjeg meča, a onda se fatalnim ispostavio duel Tirola i ekipe FAC Beč u prvom kolu Druge lige Austrije (1:2). Gost je golom Kreizriglera u 41. minutu stekao prednost, ali jednostavno je ostalo premalo vremena da je duplira do odlaska na odmor ili da domaćin u tom periodu stigne do izjednačenja„, kažu nam u kladionici u kojoj je ovaj naš sugrađanin uplatio tiket.

Leskovčanin će morati da se uteši šansom da pokuša i danas.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.