LUDI TIKET (-), subota, 481.035 dinara: Četiri minuta u Leskovcu se čekao dobitak iz snova

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2016, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), subota, 481.035 dinara: Četiri minuta u Leskovcu se čekao dobitak iz snova

Pet parova prošlo, “izdao” poslednji

(Tiket možete pogledati i OVDE)

Ima dana kad te prosto - neće. A našeg kladionica, koji je u petak uplatio tiket u Leskovsku definitivno nije hteo, uprkos sjajnoj zamisli i na prvi pogled fantastično sastavljenom tiketu koji je mogao da mu donese dobitak od 481.035 dinara.

Na njemu se našlo odmerenih šest parova i na svakom od njih tražila se igra 1ug 2+ (da će tokom prvog poluvremena pasti dva ili više >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golova). Sve je išlo kao podmazano do poslednjeg meča, a onda se fatalnim ispostavio duel Tirola i ekipe FAC Beč u prvom kolu Druge lige Austrije (1:2). Gost je golom Kreizriglera u 41. minutu stekao prednost, ali jednostavno je ostalo premalo vremena da je duplira do odlaska na odmor ili da domaćin u tom periodu stigne do izjednačenja.

Na uplaćenih 4.000 dinara i s ukupnim koeficijentom 112.39 naš igrač mogao je da zaradi 481.035 dinara, a u ovu sumu uračunat je MOZZART bonus koji bi na šest odigranih parova (za mečeve sa kvotom 1,35 i više bez igre konačan ishod na tiketu) dobitak povećao za sedam odsto. Dakle, bonus na ovom tiketu iznosi bi 31.475 dinara.

Leskovčanin će morati da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi sa jedan, što znači da je vratio svojih 4.000 dinara, pa će imati šansu da pokuša i danas,jer je ponuda vrlo bogata.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET Četiri minuta u Leskovcu se čekao dobitak iz snova od pola miliona!

Izvor: juGmedia, 23.Jul.2016

LESKOVAC – Uplatio 4 hiljade, očekivao dobitak od 481 hiljade dinara. Ali ima dana kada  te prosto – neće. Pet parova prošlo, “izdao” ga poslednji...Leskovčanin koji je u ovom gradu u petak uplatio tiket definitivno nije hteo, uprkos sjajnoj zamisli i na prvi pogled fantastično sastavljenom...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.